Myllymuori

Myllytontun pulmapähkinät

Jännitystä, iloa ja hyvää mieltä touko- ja heinäkuussa 2024

Myllytontun pulmalaatikko pullistelee kysymyksistä. Tonttu on käynyt silakkaostoksilla ja ihmetellyt, miten silakka on aikoinaan uinut uusikaupunkilaisten ruokapöytiin. Mitä muuta ihmiset ovat syöneet? Mihin on tarvittu suolaa, ja mistä sitä on saatu? Oliko kaupungissa leipomo? Minkälaisia herkkuja kaupunkilaisten pöydistä saattoi löytyä juhlapäivinä? Tapaamme myös Myllytontun eläinystäviä, jotka kertovat omista mieliruuistaan. Kurre Oravainen on tutkinut pähkinöiden koostumuksia ja tietää pähkinöistä kaiken. Saadaanko Myllytontun pulmalaatikon kysymykset selvitettyä kertaheitolla vai menevätkö eläinystävien ja seikkailijoiden hännät solmuun?

Myllytonttu on Kehämyllyn kätköissä pähkäillyt Uudenkaupungin entisiin aikoihin liittyviä asioita. Niin, mitä kaikkea laivat ovat kuskanneet?

Hauska uusi Myllymuorin 10-vuotisjuhlaseikkailu vie tarinasta toiseen musiikin, leikin ja pienten tehtävien avulla. Reitti kuljetaan jalan Uudenkaupungin keskustan nähtävyyksiä katsellen iloisen Myllytontun ja Myllymuorin matkassa.

Koko perheen seikkailuretket toteutetaan yhdessä matkailutoimiston kanssa.

Alle kouluikäisten on hyvä liikkua oman aikuisen seurassa, ja pienimmille kannattaa ottaa mukaan rattaat. Retki soveltuu mainiosti myös päiväkoti- ja alakoululaisryhmille.

Ryhmille tilauksesta toukokuussa 2024

Yhteistyössä Uudenkaupungin Suomalaisen Seuran säätiö.

Kaikille avoimet seikkailut heinäkuussa 2024

TI ja TO klo 11.00-12.00 ajalla 2.7–30.7.2024

Lähtöpaikka Vaakahuoneelta, matkailutoimiston sisäpiha, os. Rauhankatu 10

LIPUT

10 €/hlö, perhelippu 35 € (sis. 4 henk. samasta taloudesta)

Osta liput osoitteesta https://www.doerz.com/myllymuori-seikkailuretket

Liput ja varaukset ennakkoon myös Uudenkaupungin matkailutoimistosta, puh. 050 420 5333 tai matkailu@uusikaupunki.fi.

piironginlaatikko.com
facebook.com/piironginlaatikko


Tallenna