20 maalis

Myllymuori lähtee piknikille

PANDEMIAN VUOKSI OHJELMISTO SIIRTYY ENSI VUODELLE!

Ämpärillinen hauskuutta <3! Koko perheen ohjelmallinen, musiikillinen ja tarinaan perustuva kesäpiknik ke 29.7. 2020 ja pe 31.7.2020 klo 10-11 Myllymäellä. Mitä satujen salaisuuksia voi löytyä vanhoista tuulimyllyistä? Ohjelmamaksu 5 €/henkilö.

Omat eväät mukaan.

Seuraa ilmoittelua!

23 tammi

Vaakahuoneen Satukammari

Piironginlaatikon Satukammari on avoinna sopimuksen mukaan ja siellä voi tutustua nukkeihin ja muuhun saturekvisiittaan. Satukammarissa voi kuulla myös hiiripariskunnan tarinaa lumotusta ruususta. Myös vanhan vaakahuoneen tarina on kiehtova.

 

21 tammi

Myllymuorin satuseikkailut lapsille

PANDEMIAN VUOKSI OHJELMISTO SIIRTYY ENSI VUODELLE!

Jännitystä, iloa ja hyvää mieltä

Plumpsis! Myllymuori etsii kaivoa

Mitä tapahtuu, kun Myllytontun kaivossa ei ole pisaraakaan vettä? Miten Myllytonttu voi keittää ruokaa, uida saavissa ja nauttia saunan löylyistä? Löytyykö selitys sangen monimutkaisesta putkistosta maan alla vai piileekö vika jossain muualla? Tilataanko paikalle kaivurimies? Myllymuori lähtee ratkomaan pulmaa ja aloittaa uuden kaivonpaikan etsinnät lasten kanssa. Etsintöihin tarvitaan ainakin pajunoksa.

Hauska laulua, leikkiä, loruja sekä yllätysohjelmaa sisältävä retki Uudenkaupungin keskusta-alueella vie tarinasta toiseen. Seikkailuun on sävelletty myös uusi, iloinen kaivonetsintä-biisi, jota säestetään ämpäriorkesterilla. Kävelyreitti kulkee Vaakahuoneelta Raatihuoneen, Ylisenkadun, Kenkäkauppa Alinan, kirjaston ja Rauhanpuiston kautta torille, jossa on lasten leikkipuisto.

Seikkailuretket toteutetaan yhdessä Kenkäkauppa Alinan ja Uudenkaupungin matkailutoimiston kanssa, ja ne on suunniteltu koko perheelle. Alle kouluikäisten on kuitenkin hyvä liikkua oman aikuisen seurassa, ja pienimmille kannattaa ottaa mukaan rattaat. Retki soveltuu mainiosti myös päiväkoti- ja alakoululaisryhmille.

Tilauksesta ryhmille 11.5.-5.6.2020 aamupäivisin/sopimuksen mukaan. Kaikille avoimet seikkailut tiistaisin ja torstaisin heinäkuussa 7.7.-30.7.2020 klo 11:00 – noin 12:30

Lähtöpaikka Vaakahuoneelta, matkailutoimiston piharakennus, os. Rauhankatu 10 (sisäpiha)

LIPUT

10 €/hlö, alle 2 v maksutta, perhelippu 35 € (sis. 4 henk. samasta taloudesta)

Osta liput verkosta:
https://www.duerts.fi/visituusikaupunki

Tallenna