Myllymuori

Myllymuori etsii kaivoa kesällä 2021

Iloisesti soitteleva ja laulava Myllymuori seikkailuttaa lapsia ja lapsenmielisiä tiistaisin ja torstaisin heinäkuussa 2021. Jännitystä ja hyvää mieltä tuovalla retkellä tutustutaan Uudenkaupungin keskusta-alueen nähtävyyksiin hauskalla tavalla. Seikkailuun on sävelletty upouusi kaivonetsintä-biisi sekä veikeä lehmäräppi. Tarvitaan myös ämpäriorkesteri!

Mitä tapahtuu, kun Myllytontun kaivossa ei ole pisaraakaan vettä? Miten Myllytonttu voi keittää ruokaa, uida saavissa ja nauttia saunan löylyistä? Löytyykö selitys sangen monimutkaisesta putkistosta maan alla vai piileekö vika jossain muualla? Tilataanko paikalle kaivurimies? Myllymuori lähtee ratkomaan pulmaa ja aloittaa uuden kaivonpaikan etsinnät lasten kanssa. Etsintöihin tarvitaan ainakin pajunoksa.

Hauska laulua, leikkiä, loruja sekä yllätysohjelmaa sisältävä retki Uudenkaupungin keskusta-alueella vie tarinasta toiseen. Kävelyreitti kulkee Vaakahuoneelta Raatihuoneen, Ylisenkadun, Kenkäkauppa Alinan, kirjaston ja Rauhanpuiston kautta torille, jossa on lasten leikkipuisto.

Seikkailuretket toteutetaan yhdessä Kenkäkauppa Alinan ja Uudenkaupungin matkailutoimiston kanssa, ja ne on suunniteltu koko perheelle. Alle kouluikäisten on kuitenkin hyvä liikkua oman aikuisen seurassa, ja pienimmille kannattaa ottaa mukaan rattaat. Retki soveltuu mainiosti myös päiväkoti- ja alakoululaisryhmille.

Myllymuorin seikkailuretket 2021

Koronatilanteen salliessa seikkailut ryhmille toukokuussa tilauksesta ja heinäkuussa tiistaisin ja torstaisin vakioaikoina.

Tilaukset ryhmille toukokuussa 2021
Kerttu Aaltonen puh. 044 2828151
kerttu.aaltonen@piironginlaatikko.com.

Kaikille avoimet seikkailut heinäkuussa 2021
TI ja TO klo 11.00-12.00 ajalla 6.7–29.7.2021

Lähtöpaikka Vaakahuoneelta, matkailutoimiston piharakennus, os. Rauhankatu 10 (sisäpiha)

LIPUT
9 €/hlö, alle 2 v maksutta, perhelippu 35 € (sis. 4 henk. samasta taloudesta)

Osta liput verkosta:
https://www.duerts.fi/visituusikaupunki

Tiedustelut myös Uudenkaupungin matkailutoimisto puh. 050 420 5333, matkailu@uusikaupunki.fi

piironginlaatikko.com


Tallenna