Myllymuori

Myllymuorin seikkailu kutsuu tutustumaan Uuteenkaupunkiin

 

Iloisesti soitteleva ja laulava Myllymuori seikkailuttaa lapsia ja lapsenmielisiä tiistaisin ja torstaisin heinäkuussa 2018. Suositulla ja hauskalla seikkailuretkellä etsitään muorin synttärikortteja Uudenkaupungin nähtävyyskohteista.

Reitti alkaa Vaakahuoneelta. Matka jatkuu Raatihuoneen seinässä olevan Kustaa II Adolfin reliefin ja kirkonmäen kautta torikaivolle, jossa räpätään. Tutkitaan torin nähtävyydet ja kuljetaan Vuorikadun puutalokorttelin maisemiin. Retki päättyy Myllymäelle, jossa päästään tutkimaan vanhojen tuulimyllyjen salaisuuksia. Alueella on myös leikkipuisto. Omat piknik-eväät voi nauttia vaikka ikiaikaisten puiden katveessa.

Retki on suunnattu koko perheelle. Alle kouluikäisten suositellaan lähtevän seikkailulle vain aikuisen seurassa. Mukaan kannattaa ottaa omat eväät, ja pienimmät voivat kulkea matkan rattaissa.

Jännitystä, iloa ja hyvää mieltä tuovalla retkellä voi tutustua uudella tavalla tänä vuonna 401 vuotta täyttävän Uudenkaupungin nähtävyyksiin.


Suositut Myllymuorin seikkailuretket uudella tarinalla 3.7.-31.7.2018 tiistaisin ja torstaisin klo 11-12.30.Liput, tiedustelut ja tilaukset:

Liput 9 €/hlö, alle 2-vuotiaat maksutta. Perhelippu 35 €/ 4 henkilöä. Varaukset ja liput matkailutoimistosta,
puh. 050 420 5425, 050 420 5333 tai matkailu@uusikaupunki.fi

Retkien toteutus yhteistyössä Nukketeatteri Piironginlaatikon, Uudenkaupungin museon ja kaupungin matkailutoimiston kanssa.

 

Tallenna