Myllymuori

Myllytonttu ja kuninkaan aarre

Jännitystä, iloa ja hyvää mieltä touko- ja heinäkuussa 2023

Myllytonttu on kuullut, että Uudenkaupungin perustaja, kuningas Kustaa II Adolf on kadottanut kallisarvoisen jalokiven hienoimmasta kruunustaan.

Hoviväki on etsinyt aarretta linnan sisältä ja ulkoa monta päivää ja yötä – mutta tuloksetta. Kuningas on menettänyt yöunensa ja paikalle on kutsuttu valtakunnan parhaat asiantuntijat. Voisiko Myllytonttu ratkaista pulman?

Myllytonttu pitää saunomisesta. Saunan lauteilla Kehämyllyn kätköissä hänelle herää kuningasajatus! Kas, hän kun tuntee Nukkumatin ja omaa salapoliisin taitoja, niin kuninkaallinen pulma on hoidettavissa. Nukkumatin lisäksi tarvitaan taskulamppu, kartta ja muistikirja. Saunan lämmössä kiukaan kihistessä syntyy timantinkova suunnitelma.

Hauska, uusi, toiminnallinen seikkailuretki vie tarinasta toiseen musiikin, leikin ja pienten tehtävien avulla.  Reitti kuljetaan jalan Uudenkaupungin keskustan nähtävyyksiä katsellen Myllytontun ja Myllymuorin iloisessa seurassa.

Koko perheen seikkailuretket toteutetaan yhdessä matkailutoimiston ja Uudenkaupungin Suomalaisen Seuran säätiön kanssa.  Alle kouluikäisten on hyvä liikkua oman aikuisen kanssa, ja pienimmille kannattaa ottaa mukaan rattaat. Retki soveltuu mainiosti myös päiväkoti- ja alakoululaisryhmille.

Kaikille avoimet seikkailut heinäkuussa 2023
TI ja TO klo 11.00-12.00 ajalla 4.7–27.7.2023

Lähtöpaikka Vaakahuoneelta, matkailutoimiston sisäpiha, os. Rauhankatu 10, Uusikaupunki.

LIPUT

10 €/hlö, perhelippu 35 € (sis. 4 henk. samasta taloudesta)

Osta liput osoitteesta doerz.com/visituusikaupunki

Retkiä järjestetään lapsiryhmille tilauksesta toukokuussa 2023 yhteistyössä Uudenkaupungin Suomalaisen Seuran säätiön kanssa.

Liput ja varaukset ennakkoon myös Uudenkaupungin matkailutoimistosta, puh. 050 420 5333 tai matkailu@uusikaupunki.fi.

Lisätietoja tapahtumasta:

matkailu@uusikaupunki.fi

Puh. 050 420 5333

piironginlaatikko.com
facebook.com/piironginlaatikko


Tallenna