Myllymuori

Myllymuorin seikkailu kutsuu tutustumaan Uuteenkaupunkiin

 

Iloisesti soitteleva ja laulava Myllymuori seikkailuttaa lapsia ja lapsenmielisiä tiistaisin ja torstaisin heinäkuussa 2017. Suositulla ja hauskalla seikkailuretkellä etsitään Mokeponeja Uudenkaupungin nähtävyyskohteista.

Reitti alkaa Vaakahuoneelta. Matka jatkuu Raatihuoneen seinässä olevan Kustaa II Adolfin reliefin ja historiallisen taksiasemarakennuksen kautta torikaivolle, jossa räpätään. Tutkitaan torin nähtävyydet ja kuljetaan entisen lasitehtaan paikalle Bonk Keskuksen maisemiin. Sorvakon sillalta tähyillään merelle entisaikojen tapaan. Retki päättyy Leijonapuistoon, jossa syödään eväät.

Retki on suunnattu koko perheelle. Alle kouluikäisten suositellaan lähtevän seikkailulle vain aikuisen seurassa. Mukaan kannattaa ottaa omat eväät, ja pienimmät voivat kulkea matkan rattaissa.

Jännitystä, iloa ja hyvää mieltä tuovalla retkellä voi tutustua uudella tavalla tänä vuonna 400 vuotta täyttävän Uudenkaupungin nähtävyyksiin.


Suositut Myllymuorin seikkailuretket uudella tarinalla 4.7.-27.7.2017 tiistaisin ja torstaisin klo 11-12.30.Liput, tiedustelut ja tilaukset:

Liput 8 €/hlö, alle 2-vuotiaat maksutta. Varaukset ja liput matkailutoimistosta,
puh. 050 420 5425, 050 420 5333 tai matkailu@uusikaupunki.fi

Retkien toteutus yhteistyössä Nukketeatteri Piironginlaatikon, Bonk Keskuksen, Uudenkaupungin taksien ja kaupungin matkailutoimiston kanssa.

 

Tallenna