Myllymuori

Myllytonttu lähtee avaruuteen

Jännitystä, iloa ja hyvää mieltä heinäkuussa 2022

Myllymuori on kuullut, että viime aikoina avaruusmatkailusta on tullut maailmalla hitti. Mutta miten avaruuteen matkustetaan?

Myllytontun mielestä maailmankaikkeuden ihmeitä pääsee kokemaan, jos läpäisee vain astronauttien testit ja osaa rakentaa kunnollisen avaruusaluksen. Testit eivät tosin ole ihan helppoja, mutta niistä selviydytään yhdessä pähkäillen. Astronautin tulee myös soveltua kuulennolle, ja siihen tarvitaan monipuolinen mittauslaite, Vaakahuoneen vaaka. Tontun mielestä raketin voi valmistaa porukalla, jos sitä ei vielä ole. Rakettiin kannattaa askarrella monta nappulaa, vipstaakia sekä luukkuja tähtien katselemiseen. Astronautit voivat piirtää kuvia ja tehdä merkintöjä muistikirjoihinsa.

Hauska uusi seikkailuretki vie tarinasta toiseen musiikin, leikin ja pienten tehtävien avulla.  Reitti kuljetaan jalan Uudenkaupungin idyllisten puutalojen katveessa, nähtävyyksiä katsellen. Seikkailuun on sävelletty oma avaruusmusiikki.

Sadesäällä tapahtuma on kokonaan sisätiloissa. Koko perheen avaruusretket toteutetaan yhdessä Uudenkaupungin Vanhat Talot ry:n ja matkailutoimiston kanssa.  Alle kouluikäisten on kuitenkin hyvä liikkua oman aikuisen seurassa, ja pienimmille kannattaa ottaa mukaan rattaat. Retki soveltuu mainiosti myös päiväkoti- ja alakoululaisryhmille.

Kaikille avoimet seikkailut heinäkuussa 2022
TI ja TO klo 11.00-12.00 ajalla 5.7–28.7.2022

Lähtöpaikka Vaakahuoneelta, matkailutoimiston sisäpiha, os. Rauhankatu 10

LIPUT

10 €/hlö, perhelippu 35 € (sis. 4 henk. samasta taloudesta)

Osta liput osoitteesta https://www.doerz.com/myllymuori-seikkailuretket

Liput ja varaukset ennakkoon myös Uudenkaupungin matkailutoimistosta, puh. 050 420 5333 tai matkailu@uusikaupunki.fi.

Lisätietoja tapahtumasta:

matkailu@uusikaupunki.fi

Puh. 050 420 5425, 050 420 5333

piironginlaatikko.com
facebook.com/piironginlaatikko


Tallenna