04 tammi

Tulevaa ohjelmistoa

Hei meil on noitabileet ja sinut on kutsuttu!

Vuosi 2023 on Nukketeatteri Piironginlaatikossa täynnä tarinoiden taikaa ja huvituksia! Pääsiäisen aikaan noidat tapaavat toisensa Noitien kokoontumisajoissa Uudenkaupungin torilla. Silloin kuka tahansa voi pukeutua noidaksi, velhoksi tai muuksi satuhahmoksi. Luvassa on iloista menoa ja musameininkiä koko perheelle. Tarkempi ajankohta sekä muut tärkeät tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Noidat kahvilla.

Lukemisen Supervoimaa

Ilona Willebrandtin kirjoittama ja Mikko Rantasen ohjaama uusi nukkenäytelmämme saa ensiesityksensä maaliskuussa 2023. Musiikillinen, hauska tarina kertoo Samuel-pojasta, jolle lukeminen ei maistu. Olisiko papan keksimästä koneesta apua? Se osaa tehdä monenmoista temppua. Samuel ja hänen hyvä ystävänsä Mato osallistuvat papan kanssa keksijäkerhon Vuoden keksintö -kilpailuun, jota tuomaroi kärttyinen Neiti Ylikärppä. Neidin hattu joutuu koneeseen ja kutistuu. Siitäkös neiti muuttuu yhä vain kärttyisemmäksi. Samuelin äiti laulaa lohdullisia lauluja ja pappa lukee tarinoita. Kertomuksen lopuksi Samuel keksii, mitä lukemisen supervoima oikein tarkoittaa.

Rooleissa Kerttu Aaltonen ja Raimo Nummela

Musiikki Rauno Melos ja Tuula Amberla

Nuket ja lavastus Kerttu Aaltonen

Tuotanto Nukketeatteri Piironginlaatikko

Yhteistyössä mukana Uudenkaupungin kaupunginkirjasto.

Myllytonttu ja kuninkaan aarre

Vakkariohjelmistostamme ennakkotietona mainittakoon Myllymuorin seikkailuretket, jotka pistetään tulille toukokuussa. Kutsumme varhaiskasvatuksen ja koulujen ryhmiä silloin kevätretkille Uuteenkaupunkiin etsimään kuninkaan aarretta Myllytontun seurassa! Samalla tutustutaan myös nähtävyyksiin. Heinäkuussa järjestämme kaikille avoimia seikkailuja.

Lisää uusista kujeistamme tullaan kertomaan vuoden mittaan täällä nettisivulla ja Piironginlaatikon somekanavissa.

Tykkää, jaa, kommentoi, täggää ja tuu mukaan!

#piironginlaatikko
#50vuottatarinantaikaa