Kuva Archives

03 tammi

Myllymuorin satuseikkailut lapsille 2021

Jännitystä, iloa ja hyvää mieltä kesällä 2021

Plumpsis! Myllymuori etsii kaivoa

Mitä tapahtuu, kun Myllytontun kaivossa ei ole pisaraakaan vettä? Miten Myllytonttu voi keittää ruokaa, uida saavissa ja nauttia saunan löylyistä? Löytyykö selitys sangen monimutkaisesta putkistosta maan alla vai piileekö vika jossain muualla? Tilataanko paikalle kaivurimies? Myllymuori lähtee ratkomaan pulmaa ja aloittaa uuden kaivonpaikan etsinnät lasten kanssa. Etsintöihin tarvitaan ainakin pajunoksa.

Hauska laulua, leikkiä, loruja sekä yllätysohjelmaa sisältävä retki Uudenkaupungin keskusta-alueella vie tarinasta toiseen. Seikkailuun on sävelletty myös uusi, iloinen kaivonetsintä-biisi, jota säestetään ämpäriorkesterilla. Kävelyreitti kulkee Vaakahuoneelta Raatihuoneen, Ylisenkadun, Kenkäkauppa Alinan, kirjaston ja Rauhanpuiston kautta torille, jossa on lasten leikkipuisto.

Seikkailuretket toteutetaan yhdessä Kenkäkauppa Alinan ja Uudenkaupungin matkailutoimiston kanssa, ja ne on suunniteltu koko perheelle. Alle kouluikäisten on kuitenkin hyvä liikkua oman aikuisen seurassa, ja pienimmille kannattaa ottaa mukaan rattaat. Retki soveltuu mainiosti myös päiväkoti- ja alakoululaisryhmille.

Koronatilanteen salliessa seikkailut ryhmille toukokuussa tilauksesta ja heinäkuussa tiistaisin ja torstaisin vakioaikoina.

Tilaukset ryhmille toukokuussa 2021
Kerttu Aaltonen puh. 044 2828151
kerttu.aaltonen@piironginlaatikko.com.

Kaikille avoimet seikkailut heinäkuussa 2021
TI ja TO klo 11.00-12.00 ajalla 6.7–29.7.2021

Lähtöpaikka Vaakahuoneelta, matkailutoimiston piharakennus, os. Rauhankatu 10 (sisäpiha)

LIPUT

10 €/hlö, alle 2 v maksutta, perhelippu 35 € (sis. 4 henk. samasta taloudesta)

Osta liput verkosta:
https://www.duerts.fi/visituusikaupunki

Tallenna