Kuva Archives

01 heinä

Myllymuorin ja Myllytontun johdolla aarteen etsintään 2023

Jännitystä, iloa ja hyvää mieltä kesällä 2023

Myllytonttu ja kuninkaan aarre

Myllytonttu on kuullut, että Uudenkaupungin perustaja, kuningas Kustaa II Adolf on kadottanut kallisarvoisen jalokiven hienoimmasta kruunustaan.

Hoviväki on etsinyt aarretta linnan sisältä ja ulkoa monta päivää ja yötä – mutta tuloksetta. Kuningas on menettänyt yöunensa ja paikalle on kutsuttu valtakunnan parhaat asiantuntijat. Voisiko Myllytonttu ratkaista pulman?

Myllytonttu pitää saunomisesta. Saunan lauteilla Kehämyllyn kätköissä hänelle herää kuningasajatus! Kas, hän kun tuntee Nukkumatin ja omaa salapoliisin taitoja, niin kuninkaallinen pulma on hoidettavissa. Nukkumatin lisäksi tarvitaan taskulamppu, kartta ja muistikirja. Saunan lämmössä kiukaan kihistessä syntyy timantinkova suunnitelma.

Hauska uusi toiminnallinen seikkailuretki vie tarinasta toiseen musiikin, leikin ja pienten tehtävien avulla.  Reitti kuljetaan jalan Uudenkaupungin keskustan nähtävyyksiä katsellen Myllytontun ja Myllymuorin iloisessa seurueessa.

Koko perheen seikkailuretket toteutetaan yhdessä matkailutoimiston  ja Uudenkaupungin Suomalaisen Seuran säätiön kanssa.

Alle kouluikäisten on hyvä liikkua oman aikuisen seurassa, ja pienimmille kannattaa ottaa mukaan rattaat. Retket soveltuvat mainiosti myös päiväkoti- ja alakoululaisryhmille.

Kaikille avoimet seikkailut heinäkuussa 2023
TI ja TO klo 11.00-12.00 ajalla 4.7–27.7.2023

Lähtöpaikka Vaakahuoneelta, matkailutoimiston sisäpiha, os. Rauhankatu 10

LIPUT

10 €/hlö, perhelippu 35 € (sis. 4 henk. samasta taloudesta)

Osta liput verkosta doerz.com/visituusikaupunki

Tiedustelut myös Uudenkaupungin matkailutoimisto, puh. 050 420 5333 tai matkailu@uusikaupunki.fi.

Retkiä järjestetään lapsiryhmille tilauksesta toukokuussa.

Tallenna